Nazaj na novice

Obvestilo z računa za mesec julij 2023

Spoštovani uporabniki!

Za pravilen obračun komunalnih storitev je pomembno, da nas uporabniki pravočasno obvestite o spremembah, ki nastanejo v zvezi z vašim odjemnim mestom (sprememba lastništva, sprememba števila oseb in podobno). Za spremembo nosilca obračuna je potrebno podati pisno vlogo za sporočanje sprememb uporabnika ter predložiti  dokazila, ki potrjujejo sporočeno spremembo. Lastništvo izkažete s kupoprodajno pogodbo, darilno pogodbo, sklepom o dedovanju, izpiskom iz zemljiške knjige in drugo. Za spremembo števila oseb v gospodinjstvu predložite potrdilo o stalnem ali začasnem bivališču, potrdilo o bivanju v domu starostnikov, in podobno.

Vlogo za sporočanje sprememb uporabnika dobite na naši spletni strani https://komunala-trebnje.si/kontakt/#vlogeobrazci. Izpolnjeno vlogo z dokazili lahko oddate po navadni pošti, osebno na sedežu podjetja ali po elektronski pošti info@komunala-trebnje.si.

Istočasno vas obveščamo, da lahko kadarkoli preko E-PORTALA sporočite stanja vodomera, pregledujete podatke o vaših odjemnih mestih, prejete račune, odprte obveznosti in izvedena plačila. Preko tega uporabniškega vmesnika lahko vklopite e-račun, naročite direktno bremenitev SEPA ali nam sporočite karkoli drugega.

                                                                                                 Vaša Komunala Trebnje d.o.o.

Avtor prispevka:
Komunala Trebnje
Skip to content