E-račun

E-račun

E-račun je brezplačen in prijazen do okolja. Namesto plačljivega tiskanega računa se lahko odločite za prejem računov v izbrani elektronski predal (na e-naslov), uporabniki spletne banke pa v svojo spletno banko (e-banko). Naročilo na e-račun pomeni le spremembo načina pošiljanja računov, vsebina računa pa je enaka tiskani različici.

Prednosti e-računa

Je e-račun zame?

Seveda, saj za uporabo niso potrebna napredna informacijska znanja, prejemnik je lahko vsaka odrasla oseba, ki razpolaga z elektronsko napravo z dostopom do interneta in do elektronske banke in/ali do elektronske pošte.

Super. In kako se prijavim na prejemanje e-računa?

Enostavno. Na prejemanje e-računa se brezplačno prijavite z izpolnitvijo Vloge za izdajo e-računa. Izpolnjeno vlogo pa pošljite na: eracuni@komunala-trebnje.si ali
Komunala Trebnje, Metelkova ulica 30, 8210 Trebnje.

Splošnimi pogoji za poslovanje z e-računom:
S podpisom Vloge za izdajo e-računa soglašam, da mi izdajatelj e-računa pošilja račune za moje obveznosti, ki nastajajo iz naslova dobave blaga in storitev, samo v elektronski obliki na elektronsko banko oziroma elektronski naslov, naveden v tej vlogi. S podpisom te vloge jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih podatkov, pooblaščam izdajatelja e-računa, da s to vlogo posredovane osebne podatke uporablja samo za namen določen s Splošnimi pogoji za poslovanje z e-računom in se zavezujem, da bom izdajatelja e-računa redno obveščal o vseh spremembah podatkov, navedenih v vlogi.
S podpisom vloge za izdajo e-računa hkrati tudi odjavljam račune v papirni obliki.

Čestitamo!

S prijavo na e-račun boste pomagali pri varovanju okolja in privarčevali na času.

Skip to content